С Днем Святой Троицы, дорогие братья и сестры! Помощи Божией всем!
Тропарь праздника глас 8 Благословен еси, Христе Боже наш,/ Иже премудры ловцы явлей,/ низпослав им Духа Святаго,/ и теми уловлей вселенную,// Человеколюбче, слава Тебе.
Кондак праздника глас 8 Егда снизшед языки слия,/ разделяше языки Вышний,/ егда же огненныя языки раздаяше,/ в соединение вся призва,// и согласно славим Всесвятаго Духа.
Величание Величаем Тя,/ Живодавче Христе,/ и чтим Всесвятаго Духа Твоего,/ Егоже от Отца послал еси// Божественным учеником Твоим.
Мы у мамы, в деревне, интернет плохой ,поэтому на форум выхожу через раз. Не теряйте меня ,я с вами. Сегодня вот дома - так наверстываю за все дни ,что меня тут не было :)))))))))
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Пн Июн 09, 2014 6:19 am
С праздником Святаго Духа!
Олечка, ты икону сошествия Св. Духа поместила под праздником Троицы, поэтому я ее здесь уже не буду помещать. Мы сегодня исповедовались - (знала бы что так получится, подготовилась бы к причастию), и причастили нашу младшенькую - племяшку Снежанку. Ей скоро 7, последние разы остались без подготовки и исповеди.
Гость Гость
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Пн Июн 09, 2014 11:37 am
Спасибо, Иришка. Поздравляю! Всех с Праздником!
Гость Гость
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Пн Июн 09, 2014 11:42 am
Сообщения : 11485 Дата регистрации : 2011-03-04 Возраст : 69 Откуда : Ярославль
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Пн Июл 21, 2014 6:05 am
С ПРАЗДНИКОМ!
Гость Гость
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Пн Июл 21, 2014 10:45 am
С праздником!
Молитва Божией Матери пред иконой Ее Казанской
О Пресвятая Госпоже Владычице Богородице! Со страхом, верою и любовию пред честною иконою Твоею припадающе, молим Тя: не отврати лица Твоего от прибегающих к Тебе, умоли, Милосердая Мати, Сына Твоего и Бога нашего, Господа Иисуса Христа, да сохранит мирну страну нашу, Церковь же Свою святую непоколебиму да соблюдет и от неверия, ересей и раскола да избавит. Не имамы бо иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, Пречистая Дево: Ты еси всесильная христиан Помощница и Заступница. Избави же и всех с верою Тебе молящихся от падений греховных, от навета злых человек, от всяких искушений, скорбей, болезней, бед и от внезапныя смерти; даруй нам дух сокрушения, смирения сердца, чистоту помышлений, исправления греховныя жизни и оставление прегрешений, да вси, благодарне воспевающе величия и милости Твоя, являемыя над нами зде на земли, сподобимся и Небеснаго Царствия и тамо со всеми святыми прославим пречестное и великолепое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
Админ. Администратор
Сообщения : 11485 Дата регистрации : 2011-03-04 Возраст : 69 Откуда : Ярославль
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Чт Июл 24, 2014 5:17 am
ПОЗДРАВЛЯЮ С ПРАЗДНИКОМ НАШИХ ДВУХ ОЛЬ НА ФОРУМЕ! МНОГАЯ И БЛАГАЯ ЛЕТА!
Гость Гость
Тема: Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ С ПРАВОСЛАВНЫМИ ПРАЗДНИКАМИ Чт Июл 24, 2014 5:19 am